044 234 367

Meny e pasur

seperator
services

Shërbim i shpejtë

Sofra’Bezi është një restorant shqiptarë me kuzhinë tradicionale me bazë në Prishtinë, Kryeqyteti i Kosovës . Sofra’Bezi përkushtohet ti siguroj çdo mysafiri përvojë të mirëfilltë shqiptare. Kjo është ajo që ne e quajmë Hospitalbano! (Mikpritja Shqiptare): pasioni ynë 100 % kënaqësi për mysafiret.

services

Ushqim i shëndetshëm

Si pjesë e këtij përkushtimi është po ashtu të shërbyerit ushqim të freskët, te shijshëm i shërbyer në një mjedis si shtëpi të rehatshëm ku të gjithë janë të mirëpritur si një anëtar i familjes sonë .

Ne përdorim vetëm produkte organike të cilat janë të freskëta dhe te gatuara në kuzhinën tonë në bazë të porosive. Gjithashtu ne furnizojmë restorantin tonë me produkte organike vendore.

services

Muzikë e vjetër qytetare

Ne Taverna Sofra’bezi.

Me këngë Korqare Shkodrane
dhe te vjetra qytetare
ju mirëpresin si zakonisht..

Vokal – Enkela Bisha
Vokal – Mendim Shala
Vokal – Piano Adrian Qehaja

Për rezervime ju lutemi kontaktoni:
Mob 044/234-367 Fix 038/234-367

Rezervo